Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Şinasi Bayraktar’ın ilçe sınırları içinde bulunan sanayi kuruluşlarına yapmakta olduğu ziyaretlere devam ediyor.

• 11.02.2020

ATSO Başkanı  Bayraktar, KOÇKAR MAKİNA KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin üretim tesisini ziyaret etti. Koçkar makinanın sahibi Ali KOÇ BAYRAKTAR ‘a bilgi verdi.Ali KOÇ ‘Gizem Makina ve Kimya Sanayii olarak üretim hayatına başlayan firmamız 2014 yılında yeni bir yapılanma ile öz sermayesini artırarak Koçkar Makina Kimya Sanayii A.Ş. olarak değiştirmiştir.

Koçkar Makina Kimya Sanayii A.Ş. kurmuş olduğu tesislerde son model makine parkuru ile donatılmıştır. Firmamızın tescilli Wieberr, Nerowax, Wiatech, Skaria, Shower markaları adı altında oto bakım ürünleri, temizlik maddeleri, halı bakım ürünleri, boya koruma, pasta cila ve makina üretimi yapmaktadır.

Koçkar Makina Kimya Sanayii A.Ş. yüksek teknolojisi ve geniş AR-GE imkanları sayesinde sektörde oluşabilecek talepler doğrultusunda dünya standartlarında hizmet vermektedir.

Başta iç piyasada rakipsiz olmayı hedefleyen firmamız başta Belçika, Hollanda, Fransa, Almanya; Suudarabistan, Kazakistan,Azerbaycan ve Rusya olmak üzere 2019 yıl sonu itibariyle 23 ülkeye ihracatlarımız gerçekleşmiştir.

Koçkar Makina Kimya Sanayii A.Ş.’nin Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığından alınmış olan SAN-TEZ ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden alınan BAP projeler başarıyla tamamlanmıştır.

Firmamız Üretim ve Pazarlamasında TÜRK AK Onaylı ISO 9001 – ISO 14001 Kalite Belgesiyle Kalitesini Tescillemiştir dedi

Bayraktar, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi“ Sanayi kuruluşlarımız bizim için çok önemlidir. İlçemiz sınırları içinde ne kadar çok fabrika olursa işsizliğe de o nispette çare bulunmuş sayılır. O nedenle sanayi kuruluşlarımız bizim için önemlidirler ve bende ATSO başkanı olarak zamanımın el verdiği ölçüler içinde bu kuruluşlarımızı tek tek gezip çalışmaları ve sorunları ile ilgili olarak bilgiler alıyorum ve sorunlarını çözmede onlara yardımcı oluyorum” dedi.

Fabrika sahibi Ali KOÇ ATSO başkanı Bayraktar’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kısa aralıklarla bizleri ziyaret eden başkanımızla bilgi alış verişi yapıyoruz dedi.