BUGÜNÜN KÜÇÜK PARMAKLARI YARIN TÜRKİYENİN GELECEĞİNE İMZA ATACAK OLAN ÇOCUKLARA ATSO’DAN KLAVYELİ TABLET.

• 16.01.2021

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteği ile, uzaktan eğitim sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin kullanımına sunmak üzere klavyeli, tablet bilgisayarların teslimlerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

81 ile 81 okul projesi kapsamında 65 şehirdeki okulu tamamlayarak teslim eden ve kalan iller için de çalışmalarını sürdüren Türk iş dünyasının çatı örgütünün yeni projesi, “TOBBküçükparmaklar” kampanyası adı altında ihtiyaç sahibi öğrenciler için klavyeli tablet desteği oldu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, pandemide online eğitim gören, maddi imkanı olmayan 30 bin öğrenci için klavyeli tablet temin ettiklerini ve öğrencilere ulaştırılmak üzere İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine dağıtımı çerçevesinde, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar; Öğrencilere 50 adet teslim edilecek tabletleri protokolle, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir' e 5 adet de Karapürçek ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Doğramacı ‘ya teslim etdik. “TOBB öncülüğünde yürütülen kampanya dolayısıyla eğitime desteğini eksik etmeyen TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı. #TOBBküçükparmaklar M.Rifat Hisarcıklıoğlu

TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

BUGÜNÜN KÜÇÜK PARMAKLARI  YARIN TÜRKİYENİN GELECEĞİNE İMZA ATACAK OLAN ÇOCUKLARA ATSO’DAN KLAVYELİ TABLET.