ATSO OLARAK DELLA GIDADAYIZ

• 16.02.2021

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, ATSO Meclis başkanı Muzaffer BAŞER ve Odamız Genel Sekreteri Harun BAYRAK ile fabrika ziyaretleri devam ediyor.

Bu seferki ziyaretimizi gazlı gazsız içecek üretimi ve dağıtımı yapan sektöründe başarılı  köklü firmalardan DELLA GIDA SANAYİ VE TİC.A.Ş ‘ye oldu.

Başkan Bayraktar, Sanayicilerimizin ve üyelerimizin ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan pandemiden dolayı yaşamış oldukları sıkıntıları yerinde görüp ATSO olarak bizlerden  isteklerini  toplayıp gerekli bakanlıklara ve kamu kurumlarına ileterek üretimde herhangi bir aksatma bürokraside tıkanma olmaması adına yönetimizle ziyaretlerimize devam edeceğiz dedi

DELLA GIDA SANAYİ VE TİC.A.Ş ziyaretimizde bize ev sahipliğini Akyazı ve Adana Fabrikaları direktörü Mustafa ERSOY yaparak DELLA GIDA SANAYİ VE TİC.A.Ş hakkında bilgiler aktardı.

ERSOY ;Tesisimiz 103 bin metrekare üzerinde 50 bin metrekare kapalı alana sahip olan 550 milyon litre kapasite ile üretim hacmine sahip olan  ve 210 kişiye istihdam sağlayan  bir kuruluştur dedi.

Başkan Bayraktar, ERSOY’a tesis hakkında vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür etti ve İlçemizdeki Fabrikaları ziyaret ederek varsa sorunları ile ilgili bilgiler almaya devam edeceklerini belirtti.

ATSO OLARAK DELLA GIDADAYIZ