BAŞKAN BAYRAKTAR EKOL FARM’I ZİYARET ETDİ.

• 16.02.2021

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, ATSO Meclis başkanı Muzaffer BAŞER ve Odamız Genel Sekreteri Harun BAYRAK ile fabrika ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Bayraktar, ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan pandemiden dolayı yaşamış oldukları sıkıntıları yerinde tespit ederek sanayi kuruluşlarımızı bir bir dolaşarak taleplerini ilgili mercilere iletmek üzere üyelerimizi ve sanayi kuruluşlarımızı ziyaretlerde bulunuyoruz dedi.

Bu seferki ziyaretimizi 2017 yılında faaliyete geçen, EKOL FARM BİTKİSEL TARIM VE HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİİ’ni ziyarette bulunduk

Akyazı da 3800 m2 alanda Organik Hayvansal ve bitkisel orijinli katı ve sıvı gübre üretimi, doğal ve organik tarımsal ürünler faaliyetleri yürütmekte olan  firma yetkilisi Ali Sönmez ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’a bilgilendirmede bulundu. Sönmez iştigal etti konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Organik gübre üretim sürecimiz rahatsız edici kalıcı kokular olmadan tutarlı, yüksek kaliteli bir ürün, sıfır atık prosesi ile en kaliteli organik gübreleri üretimi, Organik bir toprak düzenleyici olan torfu kullanılabilir hale getirmek çabası içerisinde olduğu ifade etti.

Ekol Farm Bitkisel Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti Firma yetkilisi Ali Sönmez ile birlikte ATSO Başkanı Bayraktar işletme içerisinde incelemelerde bulunup karşılıklı bilgi paylaşımında bulundular.

Başkan Bayraktar, Firma yetkilisi Ali Sönmez’e tesis hakkinda vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür etti ve İlçemizdeki Fabrikaları ve üretim tesislerini ziyaret ederek varsa sorunları ile ilgili bilgiler almaya devam edeceklerini belirtti.

BAŞKAN BAYRAKTAR EKOL FARM’I ZİYARET ETDİ.