İŞMONT’A ZİYARET

• 16.02.2021

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, ATSO Meclis başkanı Muzaffer BAŞER ve Odamız Genel Sekreteri Harun BAYRAK ile fabrika ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Bayraktar, ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan pandemiden dolayı yaşamış oldukları sıkıntıları yerinde tespit ederek sanayi kuruluşlarımızı bir bir dolaşarak taleplerini ilgili mercilere iletmek üzere üyelerimizi ve sanayi kuruluşlarımızı ziyaretlerde bulunuyoruz dedi.

Bu seferki ziyaretimizi 37 yıldır faaliyette bulunan ve 1998 yılında ilçemizde üretim faaliyete geçen, İŞMONT TEKSTİL ÜRETİM PAZARLAMA SAN.VE TİC.A.Ş. AKYAZI ŞUBESİ’ni ziyarette bulunduk

Akyazıda tekstil ürünleri içerisinde iş elbisesi üretimi yapan ve 400 kişiye istihdam sağlayan İşmont Teksil ürünleri Anonim Şirketi Akyazı Şube Müdürü Kenan Şen ile birlikte ATSO Başkanı Bayraktar işletme içerisinde incelemelerde bulunup karşılıklı bilgi paylaşımında bulundular. Şube Müdürü yaptığı açıklamada toplam 40.000 m2 Alan içerisinde 25.000 m2 kapalı alan içerisinde 750 çeşit ürün ve Yıllık 1.800,000 adet üretim kapasitesine sahip olduklarını,  pandemi süreci göz önünde bulundurduğumuzda da bir önceki yıla oranla üretimleri devam ettiğini ifade etti.

Başkan Bayraktar, Fabrika Şube  Müdürü Kenan Şen’e tesis hakkında vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür etti ve İlçemizdeki Fabrikaları ziyaret ederek varsa sorunları ile ilgili bilgiler almaya devam edeceklerini belirtti.

İŞMONT’A ZİYARET