BAYRAKTAR 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER GÜNÜ VESİLESİ İLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.

• 01.05.2021

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar 1 Mayıs dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Bayraktar, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Günü kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İşçi ve işveren birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki asli unsurdur. Ülkemizin, dünya arenasında kendisine seçtiği büyük hedeflere ulaşması, milli gelirini artırması ve daha müreffeh daha güzel günler görmesinin yolu, işçisi, emekçisi ve girişimci ruhuyla birlik ve beraberlikten geçer. Çalışanlarımızın hakları ve emekleri, üzerinde titizlikle durduğumuz ve her zaman saygı göstermek zorunda olduğumuz değerlerdir. Bu vesileyle iş dünyası adına, alın terleriyle ülkemizin, çocuklarımızın geleceğine büyük katkılar koyan bütün emekçi çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi ve  Emekçiler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, saygılar sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

BAYRAKTAR 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİLER GÜNÜ VESİLESİ İLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.