HALKBANK’TAN ATSOYA ZİYARET

• 28.07.2021

Halkbank Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı ve Halkbank Akyazı Şube Müdürü Dursun Ali Mollaoğlu, Yönetim Kurulu başkanımız Z. Şinasi Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Bayraktar, finans sektörü ve ekonomik dalgalanmalar ve İlçenin ekonomik ve ticari yapısı ile ilgili bilgiler  verdikten sonra,  son zamanlarda ülkemiz ekonomide sıkıntılı günler geçirmekte, bu süreçte finans merkezleri olarak bankalarımıza büyük görevler düşmektedir. Bunlardan biri faiz oranları, diğeri de esnaf sanayici ve tüccarımıza imkânlarının daha rahat şartlarda sunulması ile mümkündür, dedi.

Bayraktar;  Koronavirüs sebebiyle finansman sıkıntısı yaşayan üyelerimiz için Bankanız tarafından İşe Devam Desteği-Küçük İşletme Can Suyu Kredisi, üyelerimize yaşanan ekonomik durgunlukta ayakta kalmasına destek olduğunuzdan ve elinizi taşın altına koymanız hasebi ile üyelerimiz  ve kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi

Ziyarette; Halkbank Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı “Halk Bankası olarak her zaman Kobilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bankamızın her zaman önceliği tacir,esnaf  ve sanayicimiz olmuştur. Bu açıdan baktığımızda Kobilerimizin bağlı olduğu Ticaret Odalarımız  ve Ticaret Borsalarımızla  var olan diyaloğumuzu geliştirmek ve ilişkilerimizi güçlendirmek bizim için çok önemli.  Ziyaretimizde odanız  ile bankamızın diyalog içerisinde çalıştığını görmekten mutluluk duydum  ” dedi.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar Halkbank Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı ve Halkbank Akyazı Şube Müdürü Dursun Ali Mollaoğlu’na yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

HALKBANK’TAN ATSOYA ZİYARET