GAZETECİ VE YAZAR YUSUF ÇINAL’DAN ATSOYA ZİYARET.

• 10.09.2021

İlçemizin yetiştirmiş olduğu gazeteci ve yazar sn Yusuf Çınal Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Çınal yönetime başarılar dileyerek Başkan Bayraktar’a merhum babaları, değerli büyüğümüz sn Hüsamettin Bayraktarın ’da biyografisinden ve hatıratlarından bahsetmiş olduğu bir kitabını hediye etti.

Başkan Bayraktar ilçemizin yetiştirmiş olduğu değerleri ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek kültürel ve sanatsal faaliyetler ile ilçemizin adını duyuran Yusuf beye nazik ziyaretlerinden dolayı sizlerin nezdinde teşekkür ederim dedi.

GAZETECİ VE YAZAR YUSUF ÇINAL’DAN ATSOYA ZİYARET.