BAŞKAN BAYRAKTAR TARIM KREDİ KOOPERTİFLERİ AÇILIŞINA KATILDI

• 13.09.2021

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatif Marketi 467. Şubesini Adapazarı ilçesi Yahyalar mahallesinde hizmete açtı.

Bayraktar Hayırlı Olsun

Tarım Kredi Kooparatifleri  Bölge Birliği denetim kurulu üyesi ve ATSO başkanı Z. Şinasi Bayraktar ; Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi kurması açısından önemli olduğunun altını çizen Başkan Bayraktar bu tür marketler, piyasa için bir denge unsuru olacak ve rekabeti getirerek tüketicimize daha kaliteli ve fiyat yönünden uygun ürünlerin tüketici ile  buluşmasını sağlayacak ve  piyasadaki fiyat istikrarını koruyacak. Özellikle ilçemizin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacaktır dedi ve  satış mağazasının İlimize ve ilçemize  hayırlı olmasını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

Törene Tarım Kredi Kooparatifleri  Bölge Birliği denetim kurulu üyesi ve ATSO başkanı Z. Şinasi Bayraktar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa AK, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu IŞIKSU,Tarım İl Müdürü Ali Ulvi ÖZERDEM,MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya AKAR, Yönetim Kurulu Başkanımız Selami MADENOĞLU,Bölge Müdürümüz Fırat SUNGUR,Yahyalar Mahallesi Muhtarı Fikret ADIYAMAN ve Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. yöneticileri, çalışanlar ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN BAYRAKTAR TARIM KREDİ KOOPERTİFLERİ AÇILIŞINA KATILDI