ATSO BAŞKANI BAYRAKTAR 11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NE KATILDI.

• 11.11.2022

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Ülke genelinde düzenlenen fidan dikme töreni Akyazı’da gerçekleştirildi.

Fidan dikme töreni Akyazı Osmanbey Nahit Menteşe İlkokulu bahçesinde “Fidan dikimi etkinliği” kapsamında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Törene; Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’ın yanı sıra, Akyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şener Bayraktar, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Turan, Akyazı Orman işletme Müdürü Erkan Kılıç, protokol üyeleri, orman işletme müdürlüğü personelleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Bayraktar; Ülkemizin Orman sahasını ve ağaç servetini çoğaltmak, gelecek nesillere orman bilinci ve sevgisini aşılayarak küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliğinin etkilerini bir nebze ortadan kaldırmak ve geleceğe nefes olmak adına 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Emeği geçen ilçe Protokolü Öğretmen ve Öğrencilere teşekkürlerini iletti.

• ATSO BAŞKANI BAYRAKTAR 11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NE KATILDI.