• 22.11.2022

Akyazı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Özdemir ve Akyazı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emin Üstün, 22. ve 23. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili ve Yeni Dünya Vakfı Mütevelli Üyesi Recep Yıldırım Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Z.Şinasi Bayraktarı makamında ziyarette bulundular.

Akyazı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özdemir; Başkan Bayraktar’a Şoför esnafının yaşamış olduğu sıkıntılar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak desteklerini beklediğini ifade etti.

Bayraktar; Galeri işi ile iştigal eden tacir ve esnaf üyelerimizin yaşamış oldukları sıkıntıları oda Başkanları aracılığı ile yâda bizzat üyelerimizin bizlere müracaatları ile Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerekli platformlara taşıyarak çözüme kavuşturmanın gayreti içinde olduk. İlçemizde faaliyet gösteren Galerici ve Şoför erbaplarının mesleki konularında faaliyetlerinin kolay bir şekilde idame ettirebilmeleri için Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanlarında olmaya ve yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

Akabinde Akyazı da kuruluşundan itibaren hizmet verecek olan Sınırlı Sorumlu Akyazı Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Kurucu üyeleri ile Başkan Bayraktar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Bayraktar; her iki odanın’ da Başkanına ve vekilimiz Recep Yıldırıma yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür eder, kurulmuş olan Sınırlı Sorumlu Akyazı Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim dedi.

• AKYAZI ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI VE AKYAZI ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASINDAN ATSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ