ATSO YÖNETİMDEN SAKARYA TİCARET BORSASI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 24.11.2022

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı, Yönetimi, Meclis Üyeleri ile birlikte Sakarya Ticaret Borsası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve akabindeki heyeti Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Genç, Meclis Başkanı Bekir Uztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mustafa Genç, Meclis Başkanı Bekir Uztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette konuşan Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Yönetimini tebrik ediyorum dedi. Başarılı bir dönem geçireceklerini inanıyorum. Amacımız Sivil Toplum Kuruluşları olarak şehrimizin yararına olan projeler ‘de işbirliği içinde hareket ederek, Sakarya’mıza hizmet etmektir dedi. Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç; Başkan Bayraktara ve Yönetimine yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışmalar’ da işbirliği içinde hareket etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

• ATSO YÖNETİMDEN SAKARYA TİCARET BORSASI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ