BAŞKAN BAYRAKTAR’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

• 24.11.2022

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Öğretmenler ‘’Bizleri yetiştirip bu günlere gelmemizi sağlayan, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için her türlü fedakârlığı gösterip canla başla çalışan öğretmenlerimize minnet borçluyuz dedi.

Eğitim adına yapılan her çalışmanın, milletimizin ve devletimizin kaderini doğrudan ilgilendirdiğinin altını çizen Başkan Bayraktar, “Öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluk ve gurur ile en kıymetli mesleklerden birini icra etmektedir. Ülkemizin, ileriye dönük büyük hedeflerini gerçekleştirmesi ve her alanda kalkınmış, güçlü ülke haline gelmesinde, kuşkusuz ki aydınlık geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin emek ve gayretleri büyük pay sahibi olacaktır. Öğretmenlerimiz yalnızca bilgiyi, kültürü aktarmakla kalmıyor; aynı zamanda sevgi, saygı, merhamet, iyilik, adalet gibi değerleri de aktararak, bugünümüze ve gelecek nesillere katkı sağlıyor. Bu vesileyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göçmüş tüm öğretmenlerimizi minnetle anıyor, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

• BAŞKAN BAYRAKTAR’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI