• 25.11.2022

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi  Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı Ticaret Borsası ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şener Bayraktar, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Harun Bayrak, Akyazı Belediye İmar işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Aslan Yılmaz ile birlikte ziyarette bulundular.

İlçemizin çehresini değiştirecek projenin ön görüşmesi son derece verimli bir şekilde gerçekleşti. Karşılıklı istişareler yapıldı.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Z.Şinasi BAYRAKTAR Akyazı'nın ticari potansiyeli ve yatırımcıya sunduğu olanaklar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan BAYRAKTAR   Türkiye'nin her ilin  her ilçenin ticari olarak ayrı bir potansiyeli olduğunu ifade ederek Akyazı ilçemizin  ve Sakarya ilimizin yatırımcı için fırsatlar şehri olduğunu belirtti.
Akyazı’nın yatırımcı için kazançlı bir ilçe  olduğundan bahseden BAYRAKTAR, "Akyazı'nın tarımda, turizmde, sanayide ve daha birçok alanda potansiyelinin ekonomiye kazandırılması gerekiyor. Buradan tüm iş dünyamıza seslenmek istiyorum. Akyazı genç nüfusa sahip bir İlçemiz, gelin bu genç nüfusu yatırımlar ile iş sahibi yapalım hem gençlerimiz, hem de yatırımcımız kazansın, kalkınan Akyazı olsun, Sakarya olsun büyüyen Türkiye ekonomisi olsun" dedi.

Bayraktar ; Akyazı, organik tarım  sera tarımı ve tarım sanayisi yatırımı için  ideal bir bölgedir.
Akyazı 'nın organik tarım ve tarım sanayisi yatırımı için de  uygun ilçe olduğunu belirten Bayraktar Akyazı  jeotermal kaynakları ve sulanan verimli arazileri sayesinde meyvecilik, sebzecilik, seracılık, hayvancılık ve tarıma dayalı sanayi yatırımları için  ideal  konumunda olan bir bölgedir. Seracılık projeleri ile ürün çeşidi ve miktarında hızlı bir değişimin olacağına dikkat çeken Bayraktar Akyazı ekonomisine ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak potansiyelin var olduğunu dile getirdi.

Başkan Bayraktar ; Akyazı yatırımcıların hammadde talebine hızlı, kolay ve yerinde ulaşma imkanı sağlamasından dolayı, yatırımların getirisi daha yüksek olan bir İlçemizdir.Aynı zamanda metropollere olan yakınlığı ve geçiş noktaları üzerinde olması münasebeti ile ticari pazarlara ulaşmak isteyen yatırımcılara büyük imkanları sunmaktadır dedi. Yatırımcıları Akyazı’mıza davet ediyor ve gerekli teşviki almaları yönünde yapabileceğimizin en iyisini yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Akyazı Ticaret Borsası ve  Akyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şener Bayraktar’a ve akabindeki heyete  teşekkür etti.

• ATSO- (ATB,AZO) VE AKYAZI BELEDİYESİNDEN SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET