ATSO’DAN TOBB HÜSAMETTİN BAYRAKTAR ORTAOKULUNA ZİYARET

• 04.11.2020

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi BAYRAKTAR, yapımı tamamlanan ve eğitime başlayan  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hüsamettin Bayraktar Ortaokulunu Akyazı Belediye Başkanı Bilal SOYKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ÖZDEMİR, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut EKREM ve Okul Müdürü Yunus BİRİNCİ’nin ev sahipliğinde yerinde inceledi.

Başkan  Bayraktar; 1000 öğrenci kapasitesi ile hizmet veren TOBB HÜSAMETTİN BAYRAKTAR ORTAOKULU ‘nun 6 bin metrekare alan üzerinde, 3 bin 850 metrekare kapalı alana sahip 2 kattan oluşan okul binasında, sınıfların haricinde özellikle engelli çocuklarımız için asansör, fen laboratuarı, görsel sanat atölyesi, kütüphane, müzik odası, beden eğitimi, toplantı ve kongre salonu, öğretmenler ile müdür ve müdür yardımcıları odalarının bulunduğunu ifade ederek İlçemize kaliteli ve modern bir ortaokulun tamamlanmasında emeği geçen ve eğitime yapılan her yatırımın önemini vurgulayan, eğitime yapılan yatırımdan hiçbir zaman zarar edilmeyeceğini ifade eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na ve TOBB Yönetim Kurulu Üyelerine TOBB Genel Sekreteri Mustafa SARAÇÖZ’e TOBB ETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesine TOBB İnşaat uygulamaları birimlerine ayrı ayrı teşekkür ediyor Akyazı’mıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal SOYKAN; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel ve sağlıklı ortamda eğitim öğretim görmeleri için belediyenin tüm imkanlarını  kullandıklarını ifade etdi. Başkan SOYKAN Ülkemizin ve dünyanın yaşamış olduğu pandemiden dolayı öğrenciler yüzyüze eğitime bir müddet ara vermek zorunda kaldı. Kısmide olsa uzun bir aradan sonra kademeli yüzyüze eğitim öğretime başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz okullarımızda temizlik ve peyzaj çalışmalarını tamamlayıp eğitim öğretime hazır hale getirdi. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için her zaman gerekeni yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz dedi.

Başkan Bayraktar Akyazı Belediye Başkanı SOYKAN’a yapmış oldukları bahçe düzenlemesi ve peyzajdan dolayı teşekkür etdi.

ATSO’DAN TOBB HÜSAMETTİN BAYRAKTAR ORTAOKULUNA ZİYARET