TİCARET İL MÜDÜRÜNDEN ATSOYA ZİYARET

• 13.11.2020

Sakarya Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Emre ATMACA, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi BAYRAKTAR’ı makamında ziyaret etti. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi BAYRAKTAR tarafından kabul edilen Ticaret İl Müdürü Emre ATMACA’nın  ziyaretinde, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicili Müdürü ve  Genel Sekreter Vekili Harun BAYRAK ’da hazır bulundu. ATMACA  geçtiğimiz günlerde amansız bir hastalık sonucu kaybettiğimiz ATSO Genel Sekreteri Yalçın KARAÇAYIR’ın vefatından dolayı taziyede bulundu. Ticaret Müdürlüğü hakkında bilgiler veren Emre ATMACA, Ticaret Müdürlüğü’nün görev ve yetki alanları hakkında bilgi verdi. ATMACA ticari hayatının gelişmesi ve halkımızın tüketici hakları konusunda bilinçlendirme ve arama yolları konusundaki çalışmalara ağırlık vereceklerini ATSO ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi. Ticaret İl Müdürü Emre ATMACA’yı kutlayan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi BAYRAKTAR  , ATMACA ’ya bundan böyle yürüteceği çalışmalarında başarılar diledi. BAYRAKTAR  ayrıca, Akyazı’nn genel iktisadi durumu, sosyo-ekonomik gelişmişlik düzeyi ve göstergeleri hakkında İl Müdürü ATMACA’ya  bilgiler verdi.

TİCARET İL MÜDÜRÜNDEN ATSOYA ZİYARET