• 11.11.2021

Sakarya, yeni teknolojilerle üreticiyi buluşturacak olan 3. Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı için güç birliği yaptı.

Sakarya Ticaret Borsası ve Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu öncülüğünde GL Platform Fuarcılık tarafından üçüncüsü düzenlenecek Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı için geri sayım başladı. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek fuar 11-14 Kasım tarihleri arasında Hendek Ticaret Merkezi ve Çok Amaçlı Fuar Alanı’nda düzenlenecek.

Fuarda, tarımdaki son yenilikler, tarım makinaları ve teknolojik gelişmeler, büyük ve küçükbaş hayvanlar, çiftlik ekipmanları, genetik alanındaki son yenilikler görücüye çıkacak.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z. Şinasi Bayraktar; Fuarda ortak aklın şart olduğunu belirterek “Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektöründeki büyük potansiyelinin artmasını sağlayan bu fuar sayesinde inanıyoruz ki üyelerimiz bilgi ve becerileri artacak, tarımsal verimlilik ve elde edilen kazanç yükselecek. Bu fuar, Sakarya’nın başarısı olacak” dedi.

Odamız Genel Sekreteri Harun Bayrak 11-14 Kasım 2021 tarihleri arasında Hendek çok amaçlı kapalı alanda gerçekleştirilecek olan fuara katılmak isteyenler için gidiş ve dönüş olmak üzere araç odamız tarafından tahsis edilip kurum binası önünden hareket edecektir. Talebi olan üyelerimizin Odamız Genel Sekreterliğine başvurmaları yada 418 84 85 nolu telefondan bilgi almaları gerekmektedir dedi.

• SAKARYA 3. TARIM, HAYVANCILIK, TEKNOLOJİLERİ VE YEM FUARI 11-14 KASIM ARASINDA YAPILACAK