ZİRAAT BANKASI BÖLGE YÖNETİMİNDEN ATSO’YA ZİYARET

• 16.11.2021

Ziraat Bankası Sakarya Bölge Yöneticisi Kahraman Turcan ve Akyazı Ziraat Bankası Şube müdürü Ahmet Öğütmen Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)  Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziraat Bankası Sakarya  Bölge Yöneticisi Kahraman Turcan, ve Akyazı Şube Müdürü Ahmet Öğütmen ile Başkan Bayraktar’ı ziyaret eden Ziraat Bankası Sakarya Bölge Yöneticisi Kahraman Turcan, banka yönetimi olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Özellikle pandemi sürecinde reel sektöre finansal destek sağlamak ve işletmelerin bu anlamda ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterdiklerini kaydeden Turcan, yaşanan sıkıntılı sürecin el birliği ile aşılacağına inandığını söyledi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi Bayraktar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İlçemiz ve ilçemiz potansiyeli hakkında bilgiler verdi ve iş dünyası olarak bankacılık sektöründen beklentilerini dile getirdi. Bu dönemde ekonominin can damarı  olan tacirlere ve ticaret erbaplarına tarım sektörüne, imalat sektörüne, ve sanayi sektörlerine sağlanan desteklerin karşılığını bulacağını belirten Başkan Bayraktar, finansmana ihtiyaç duyan ve amacı sadece işletmesini yaşatmak olan iş insanlarına Ziraat bankası olarak her zaman yardımcı olmaya çalışacağınızdan şüphemiz yoktur dedi.

Başkan Bayraktar ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ziraat Bankası Sakarya Bölge Yöneticisi Kahraman Turcan ve Akyazı Ziraat Bankası Şube müdürü Ahmet Öğütmen’e teşekkür etti.

• ZİRAAT BANKASI BÖLGE YÖNETİMİNDEN ATSO’YA ZİYARET