ATSO’DAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 18.11.2021

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi BAYRAKTAR, Meclis Başkanı   Muzaffer BAŞER ile birlikte Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Hasan Fehmi TALAY’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyaretde Akyazı İlçe emniyet müdürü Hasan Fehmi Talay ve Başkomiser Ishak Göz hazırda bulundular.

Başkan Bayraktar ziyaretinde Müdür Talay’a yeni göreviniz hayırlı olsun.Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin huzuru, güveni ve refahı için çalışacağız. Her zaman polis teşkilatımızın yanında olmaya, onların işlerini kolaylaştırarak ülkemizin huzurunu bozmak isteyen  şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Akyazı’mızın asayişi,  huzuru ve güvenliği sağlamak için elinizden geleni fazlasıyla yapacağız.ATSO olarak bizimde bu konuda üzerimize düşen görev neyse    bu güne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Emniyetimizle iş birliği halinde olmayı sürdüreceğiz, dedi.

Emniyet Müdürü Hasan Fehmi TALAY , ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z. Şinasi BAYRAKTAR , ATSO Meclis Başkanı Muzaffer BAŞER, e yaptıkları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, İlçemizin asayişi , huzuru ve güvenini sağlamak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Sizlerden aldığımız destekle  ilçemizi daha da yaşanır huzurlu ve güvenli ilçe yapacağız, dedi

• ATSO’DAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ