DEVA PARTİSİNDEN ATSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

• 17.11.2022

Deva Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Akyazı ilçe Başkanı Erkan Çoruhlu, İl Başkan Yardımcısı Ercan Başnuğ ve Yönetimi Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına  seçilen Z.Şinasi Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ekonominin gidişatıyla ilgili Deva Partisi Yönetimiyle karşılıklı istişare'de bulundular.

Atso Başkanı Bayraktar yapmış oldukları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

• DEVA PARTİSİNDEN ATSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ